• Lördag 30 September - 2017
  • 18 år
  • 109.36
Evenemang

Konsten Att (Bok)klubba – En Feministisk Bokmässefest

LADYFEST GÖTEBORG PRESENTERAR: KONSTEN ATT (BOK)KLUBBA - EN FEMINISTISK BOKMÄSSEFEST!

September är här och det betyder bokmässa! Ladyfest bjuder därför in till feministisk bokmässefest på sköna Oceanen. Vi vill hylla kvinnor, transpersoner och ickebinära inom litteraturen och illustrationkonsten - något som känns extra viktigt i dessa tider!

xx LINE UP xx

AMIRA BROWN & KARIN WRAMNER - HIP HOP STAN
Musiken under kvällen står Göteborgsduon Karin Wramner och Amira Brown för. 2015 grundade de plattformen HIP HOP STAN som ett initiativ för att öppna upp hiphopscenen i Göteborg och stötta oetablerade artister och konstnärer. Med tre större evenemang i ryggen har tjejerna lockat 100-tals gäster. HIP HOP STAN spelar USB och förutom massa dans så bjuds det alltid på en gosig mix av Hiphop och RnB.

MALIN GRANROTH
Malin Granroth är en Malmöbaserad serietecknare. Hon är medlem i det feministiska seriekollektivet Dotterbolaget och är en del av konstagenturen FemArt. Under kvällen ställer hon ut bilder där hon provat på olika tekniker som bl.a. linoleumtryck, marmorering, kollage, och akvarell.

BOKBYTARBORD
Under kvällen kommer ett bokbytarbord finnas på plats för dig. Allt du behöver göra är att ta med dig en gammal bok skriven/tecknad av kvinna eller transperson! Dela er bokglädje och kunskap!

Ladyfest Göteborg är en arrangörsgrupp som jobbar för ett mer jämställt kulturliv. Föreningen startade 2005 och har sedan dess anordnat en mängd olika events - spelningar, workshops, klubbar, quiz och allt däremellan. Vi bokar främst kvinnor och transpersoner till våra event men ALLA är självklart välkomna att delta!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen