• Fredag 12 Januari - 2024
  • 20 år
  • Fri entré
Evenemang

Klubb Smoov

SMOOV är tillbaka för en kväll! 

Den här gången på Stigbergets oas Oceanen. Kvällens stjärna i dj-båset är Extragalactic Sounds eminente beatmaker Andreas Apa som bjuder på allt från dansgolvshits till guldkorn från internets fräsigaste sovrumsproducenter. Självklart uppbackad av SMOOVs egen Mandatory, som vanligt med en och en halv fot i hiphop och resten i allt annat som känns gött.

Kom och häng i det imaginära köket på denna utekväll i hemmafestens anda, så snackar vi skit, dansar och stökar!

Extragalactic Sounds är ett kreativt kollektiv som föddes i Göteborg 2009. Det består av ett gäng konstnärligt spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen