• Lördag 25 April - 2020
  • 20 år
  • Fri entre
  • Facebook
Evenemang

Klubb Rörelsen (Inställt)

Vetenskapsfestivalen är en grym festival som äger rum årligen i Göteborg och för 2020 har den tema "rörelse"

Klubb Rörelsen - officiell avslutningsfest Vetenskapsfestivalen

 

PROGRAM KLUBB RÖRELSEN 25 APRIL
20:00 DJ Augusta
21:00 Ona dj
22:30 KISSEY (DJ & LIVE)
00:00 DJ Livsfarligt

KISSEY

KISSEY är uppvuxen i Stockholm men sedan många år baserad i New York och kombinerar sitt artisteri som musikproducent och dj. I hennes produktioner upplevs en högspänning som i-D Magazine beskrevs: “Manhattans elektriska energi och robotprecision är påtagliga i hennes beats. Brooklyns oroande och sensuella nätter är närvarande i hennes röst Och Harlems ”full fart framåt” anda av präglar hennes liveframträdanden.” Detta avspeglas i hennes senaste skiva 'Unplug The Delusional Monkey' (Fool's Gold). KISSEY har medverkat på film soundtracks, konstutställningar (Sputniko! @ GUCCI Gallery Tokyo), Givenchy runway shows och en mängd remixes som välsignats av DFA soulman Sinkane och underground rap-divan Cakes Da Killa. KISSEY är också grundare och kurator av Generation Watts, en webbsida med fokus på musik och hälsa.

Vetenskapsfestivalens tema rörelse:

"Mänskligheten är i rörelse. Vi dansar till ljudvågor på ett snurrande klot. Vi utmanar gravitationen och fysikens ramar. Vi reser längre och längre ut i rymden och vi rör oss in i nya världar. Teknologi och biologi smälter samman och vi uppfinner nya versioner av oss själva. Vi går med i rörelser och kämpar för våra rättigheter. Och om en rörelse saknas startar vi en. På årets Vetenskapsfestival kommer vi att titta närmare på rörelser som fördelar makt och resurser på nya, revolutionerande sätt. Vi kommer att djupdyka i den senaste vetenskapen och tekniken med inspiration från solarpunk. Vi kommer att träffa frihetskämpar, hackers, makers, ekonomer, klimataktivister, dansare, rymdresenärer och punkare. Genom vetenskapen kommer vi att titta närmare på möjliga framtidsscenarier. Följ med på en resa bortom mänsklighetens tidigare gränser. Tillsammans rör vi oss vidare, ut mot det okända."
Mer info om festivalens program: https://vetenskapsfestivalen.se/hem/

Om Klubb Rörelsen

Vi saknade något, vi längtade efter ett rum med pumpande klubbmusik, med orädda kroppar, med en magisk inramning som kunde få oss alla att tappa tidsuppfattningen och låta omvärlden få vänta utanför. En plats för att få förlora kontrollen och hänge sig till rytmer och impulser. Vi såg inte att den platsen fanns. Vi såg att det som fanns var något annat. Då bestämde vi oss för att låta Rörelsen födas våren 2018 och sen dess har vi fyllt våra dansgolv med ohämmat lyckorus, i miljöer som vi byggt upp efter lust och känsla till varje tillfälle.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen