• Lördag 27 April
  • 20 år
  • Fri entré
  • Facebook
Dela på Facebook Fler alternativ...
Evenemang

Klubb Rörelsen

Visste du att Hanami betyder "att beskåda blommor"? Den 27 april dansar vi in våren på riktigt, och som vanligt utsmyckar vi Oceanen till bredden - denna gång med vår tolkning av "Hanami". Kom och dansa loss till skön musik i ett hav av blommor! Mer info kommer.

Klubb Rörelsen vill vara en oas där vi kan få vara de vi vill i en varm, peppig, kreativ och inspirerande klubbmiljö! Vi som står bakom Rörelsen önskar att alla som kommer på vår klubb ska känna sig bekväma, trygga, välkomna och få ge sig hän stämningen och musiken så som var och en vill.

Upplägget: vi vill uppmuntra alla som vill att komma tidigt för gött häng. Därför öppnar vi redan kl 18. Barn är särskilt välkomna!

Kl 21 styr vi om mot klubb och fest, då går vår första DJ på med fullt fokus dansgolv och tempot ökar allteftersom. Vi avrundar euforiskt kl 01 och ger er möjlighet att kasta in handduken och traska hem eller kanske dansa vidare på någon efterfest i höstnatten.

Musik: på vårt dansgolv spelas musik du garanterat inte kan sitta still till. Musiken tar sig olika uttryck men i fokus står basen, pulsen, rytmen, vibrationerna. En bubblande mix av västafrikanska beats, dancehall, avantgarde-jazz, arabisk pop, electro cumbia, latintronica, trip hop, hip hop, house, electro swing, electropop, acid jazz, electroclash och klezmer. Våra hus-DJs Livsfarligt & Lovefuck kombinerar urbana rytmer med en personlig stil som skapar en energisk, euforisk dansupplevelse.

PROGRAM 27 april
18-20 Origamiworkshop för såväl stora som små
21:00-22:00 Dj Lovefuck
22:00-23:00 Dj Livsfarligt
23:00-01:00 Dj Casita

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen