• Lördag 16 Februari - 2019
  • 20 år
  • Fri Entre
  • Facebook
Evenemang

Klubb Rörelsen

Trodde du att du sett mörkret? Inte alls. Den 16 februari tar vi med dig på en resa i rymdens tecken. Mörker och UV-ljus i ett pulserande danshav där du kommer närmare de obskyra sidorna av en dansklubb och kanske även dig själv. Om du vill... Missa inte Klubb Rörelsens första kväll i år!

Klubb Rörelsen vill vara en oas där vi kan få vara de vi vill i en varm, peppig, kreativ och inspirerande klubbmiljö! Vi som står bakom Rörelsen önskar att alla som kommer på vår klubb ska känna sig bekväma, trygga, välkomna och få ge sig hän stämningen och musiken så som var och en vill.

Upplägget: vi vill uppmuntra alla som vill att komma tidigt för gött häng. Därför öppnar vi redan kl 18. Barn är särskilt välkomna!

Kl 21 styr vi om mot klubb och fest, då går vår första DJ på med fullt fokus dansgolv och tempot ökar allteftersom. Vi avrundar euforiskt kl 01 och ger er möjlighet att kasta in handduken och traska hem eller kanske dansa vidare på någon efterfest i höstnatten.

Musik: på vårt dansgolv spelas musik du garanterat inte kan sitta still till. Musiken tar sig olika uttryck men i fokus står basen, pulsen, rytmen, vibrationerna. En bubblande mix av västafrikanska beats, dancehall, avantgarde-jazz, arabisk pop, electro cumbia, latintronica, trip hop, hip hop, house, electro swing, electropop, acid jazz, electroclash och klezmer. Våra hus-DJs Livsfarligt & Lovefuck kombinerar urbana rytmer med en personlig stil som skapar en energisk, euforisk dansupplevelse.

PROGRAM 16 FEBRUARI
18-21 program kommer!
21-22.30 Dj Livsfarligt
22:00-23:00 Dj Marjan
23:30-01:00 Dj Lovefuck

Tillbaka till toppen