• Lördag 10 November - 2018
  • 20 år
  • 0
  • Facebook
Evenemang

Klubb Rörelsen

Ljuset i höstmörkret kommer till Stigbergstorget den 10 november! Missa inte Klubb Rörelsens ¤KARNEVALSTEMA¤ som kommer värma dig inifrån och ut!! Vi gästas av de tre magiska sambadansarna, Lisbeth Batista, Nadine Gneiser och Fressia Merino Espinosa 🎉✨ och våra fantastiska DJs kommer maxa stämningen på Oceanen! Från kl 18:30 har vi en ansiktsmålare på plats som förvandlar ditt ansikte till en glittrande karnevalsmask!

Klubb Rörelsen vill vara en oas där vi kan få vara de vi vill i en varm, peppig, kreativ och inspirerande klubbmiljö! Vi som står bakom Rörelsen önskar att alla som kommer på vår klubb ska känna sig bekväma, trygga, välkomna och få ge sig hän stämningen och musiken så som var och en vill.

Kl 21 styr vi om mot klubb och fest, då går vår första DJ på med fullt fokus dansgolv och tempot ökar allteftersom. Vi avrundar euforiskt kl 01 och ger er möjlighet att kasta in handduken och traska hem eller kanske dansa vidare på någon efterfest i höstnatten.

Musik: på vårt dansgolv spelas musik du garanterat inte kan sitta still till. Musiken tar sig olika uttryck men i fokus står basen, pulsen, rytmen, vibrationerna. En bubblande mix av västafrikanska beats, dancehall, avantgarde-jazz, arabisk pop, electro cumbia, latintronica, trip hop, hip hop, house, electro swing, electropop, acid jazz, electroclash och klezmer. Våra hus-DJs Livsfarligt & Lovefuck kombinerar urbana rytmer med en personlig stil som skapar en energisk, euforisk dansupplevelse.

INFO
Datum: 10 november
Tid: 17-01
Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg
Entré: gratis.
Ålder: 20 år
Mat: finns hela kvällen att köpa
Tillgängligt för rullstol, ingång på andra sidan huset

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen