• Lördag 29 September - 2018
  • 20 år
  • Facebook
Evenemang

KLUBB Rörelsen

Rörelsen vill vara en oas där vi kan få vara de vi vill i en varm, peppig, kreativ och inspirerande klubbmiljö! Vi som står bakom Rörelsen är åtta kvinnor som önskar att alla som kommer på vår klubb ska känna sig bekväma, trygga, välkomna och få ge sig hän stämningen och musiken så som var och en vill.

Upplägget: vi vill uppmuntra alla som vill att komma tidigt för gött häng. Om vädret är skönt kan ni njuta på Oceanens nya uteservering. Därför öppnar vi redan kl 17. Barn är särskilt välkomna!

Kl 21 styr vi om mot klubb och fest, då går vår första DJ på och värmer upp er i en timme. Från kl 22 är fokus dansgolv och tempot ökar allteftersom. Vi avrundar euforiskt kl 01 och ger er möjlighet att kasta in handduken och traska hem eller kanske dansa vidare på någon efterfest i höstnatten.

Musik: på vårt dansgolv spelas musik du garanterat inte kan sitta still till. Musiken tar sig olika uttryck men i fokus står basen, pulsen, rytmen, vibrationerna. En bubblande mix av västafrikanska beats, dancehall, avantgarde-jazz, arabisk pop, electro cumbia, latintronica, trip hop, hip hop, house, electro swing, electropop, acid jazz, electroclash och klezmer. Vår hus-DJ Livsfarligt kombinerar urbana rytmer med en personlig stil som skapar en energisk, euforisk dansupplevelse.

PROGRAM 29 SEPTEMBER

RÖRELSEN CREW spelar på gården kl 17:00-21:00, beroende på väder!

21:00-22:00
DJ Lovefuck
Jenny Svärdsäter, a.k.a. DJ Lovefuck är en Göteborgsbaserad DJ med rötter i den elektroniska dansmusiken. Med en tilltro till musiken som en radikal kraft och enande rörelse skapar hon dynamiska fusioner av upplyftande beats och mörka rytmer som letar sig in under huden. Retropop, voodofunk och melodiös elektronika blandas hänsynslöst med siktet på att bygga ett varmt, spännande och funkigt driv.
https://www.facebook.com/djlovefxxk/

22:00-23:30
Olof Heinö, står bakom klubben Ekvatorbaren som gör djupdykningar i Afrikanska och Latinamerikanska rytmer och sound som sällan hörs på dansgolv i Göteborg. Från Haitiska 70-tals grooves, västafrikansk Highlife och Juju till Edo funk och beats från Kenya och Kongo.

23:30-01:00
DJ Livsfarligt
Kanalen är rytmen, konsekvensen är dansen, tillståndet är maniskt, känslan är euforisk, samspelet är oundvikligt, lusten är bubblande, tankarna är hybriska, kärleken är ofrånkomlig, rädslorna är lämnande, pulsen är basgången, mötena är lockande, svetten är genomvätande, musiken är allt. DJ Livsfarligt drev tidigare sommarklubben Klubb Livsfarligt på Nefertiti som kombinerade dj-akter med liveartister, dansframträdande, performances, matupplevelser och rumsliga överraskningar. DJ Livsfarligt har spelat för vibrerande dansgolv sedan 2014 i sammanhang som Clandestino Festival, Göteborg Film Festival, Dragonflyfestivalen, Sjönevadsfesten, GIBCA, Wonderland, Musiker Mot Rasism, WayOutWest, Göteborgs Stadsteater, Bokmässan, Vi drar på jazzklubb, Skogsfesten, Sånafest i Norge. Från norraste Luleå till södra Teneriffa och New York. Alltid med ett eklektiskt personligt utvalt set för varje tillfälle och sammanhang.
https://www.facebook.com/Livsfarligt/

Tillbaka till toppen