• Lördag 12 Maj - 2018
  • 20 år
  • 0
Evenemang

Klubb Rörelsen

Rörelsen vill vara en oas där vi kan få vara de vi vill i en varm, peppig, kreativ och inspirerande klubbmiljö! Vi som står bakom Rörelsen är nio kvinnor som önskar att alla som kommer på vår klubb ska känna sig bekväma, trygga, välkomna och få ge sig hän stämningen och musiken så som var och en vill.

Upplägget: vi vill uppmuntra alla som vill att komma tidigt för gött häng och prova vår alldeles egna specialmeny. Om vädret är skönt kan ni njuta på Oceanens nya uteservering. Därför öppnar vi redan kl 17. Barn är särskilt välkomna!

Kl 21 styr vi om mot klubb och fest, då går vår första DJ på och värmer upp er i en timme. Från kl 22 är fokus dansgolv och tempot ökar allteftersom. Vi avrundar euforiskt kl 01 och ger er möjlighet att kasta in handduken och traska hem eller kanske dansa vidare på någon efterfest i vårnatten.

Musik: på vårt dansgolv spelas musik du garanterat inte kan sitta still till. Musiken tar sig olika uttryck men i fokus står basen, pulsen, rytmen, vibrationerna. En bubblande mix av västafrikanska beats, dancehall, avantgarde-jazz, arabisk pop, electro cumbia, latintronica, trip hop, hip hop, house, electro swing, electropop, acid jazz, electroclash och klezmer. Vår hus-DJ Livsfarligt kombinerar urbana rytmer med en personlig stil som skapar en energisk, euforisk dansupplevelse.

Tillbaka till toppen