• Fredag 22 September - 2023
  • 18 år
  • 180
Evenemang

K-X-P + LM308

K-X-P har spelat tillsammans i över ett decennium, vilket resulterar i en av Finlands mest konsekventa men också ständigt föränderliga alternativa artister. Som med de flesta K-X-P-skivor finns det en stark tematik och koncept i dess kärna. Och alla som har sett bandet vet att deras live-show är oförglömlig. Bandet blandar, post-kraut, rymdrock, noise till en hypnotisk och naken upplevelse. Samtidigt som gruppmedlemmarna är ivriga innovatörer i studion är det live, på scen, som bandet verkligen känns elektrifierade och har byggt upp sitt rykte; de har trollbundit lyssnare världen över och skaffat sig en allt större publik genom åren.

I september kommer Timo Kaukolampi (electronics, gitarr & sång) samt Tomi Leppänen (Circle) och Tatu Rönkkö (bägge på trummor) att besöka Oceanen för första gången.

LM308

LM308 från Göteborg spelar Industriell oväsenspunk. Bandet har funnits i ett år och består av:

Vivi Noice-Sång/Taktmaskin
A-L-Bas/Sång
Gnusten-Gitarr/Effekter
Golden Pig Baby -Gitarr/Effekter.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen