• Torsdag 09 Maj
  • 20 år
  • 160 kr
  • Facebook

Evenemang

Josephine Foster [USA]

Den amerikanska artisten Josephine Foster är multiinstrumentalist och singer-songwriter med ett helt unikt uttryck, som är både vackert, utmanande och hypnotiskt. Som en del av det lite odefinierbara "new weird America" ​​har hon i över ett decennium levererat konstnärliga folkballader med en lagom excentrisk touch och en hyllad röst. Josephine Foster kommer till Oceanen​ i maj för ett framträdande bortom gränserna för tid och rum. 

Under de två konserterna i Sverige kommer Josephine att få sällskap av den Malmöbaserade spanska gitarristen Víctor Herrero, en återkommande samarbetspartner i Fosters karriär.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.  

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

För mer information om Kulturhuset Oceanen, evenemang och kontaktuppgifter besök www.oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen