• Lördag 10 Oktober - 2020
  • 20 år
  • 80 kr
Dela på Facebook Fler alternativ...
Evenemang

Jazzklubben Sonja: Martin Jäderberg Kvartett

Oceanen och Jazzklubben SONJA presenterar: Martin Jäderberg Kvartett

Under rådande pandemi kommer Oceanen i den mån det är möjligt att erbjuda intima konserter för en sittande publik. Till denna konsert säljer vi max 50 sittplatsbiljetter. Vi anpassar lokalen efter rådande förutsättningar i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber gäster med sjukdomssymptom att inte närvara.

Martin Jäderberg Kvartett

Jazzklubben SONJA är Göteborgs nästa, bästa och trevligaste jazzklubb. Lördagen den 10:e Oktober fortsätter höstsäsongen med sin tredje upplaga. Vi får besök av otroliga Martin Jäderberg Kvartett som debuterade med sin platta ”The Pilot - Sikta mot Allingsås” i våras och har sedan dess tagit Göteborgs jazzscen med storm. Martin blandar energistark originalmusik med covers av såväl gamla jazzklassiker som modern tids bästa poplåtar. Det kommer bli en kväll av sprudlande jazz som bjuder upp till dans lik ingen annan.

Jazzklubben har Stigbergsliden under fötterna och Oceanens tak över huvudet och har inför hösten 2020 bytt namn från ”Jazz i Foajén” till Jazzklubben SONJA. Välkomna in till en otroligt vibrerande och intim klubb som huserar i Oceanens otroligt fina konsertlokal. Under höstsäsongen 2020 kommer vi att utforska ett nytt koncept för att bemöta smittskyddmyndighetens restriktioner samt ge alla intresserade möjligheten att besöka klubben. Jazzklubben är planerade en Lördag i månaden och konserterna kommer endast ha sittande publik, ett maxantal på 50 gäster/konsert. Vi vill helt enkelt bjuda in till en klubb där en kan slå sig ner vid borden och låta snacksaligheten ta över och på samma gång få en närgången musikupplevelse från några av jazzsveriges starkast lysande stjärnor i nya, och gamla, konstellationer.

_______

LIVE 20.30:

MARTIN JÄDERBERG KVARTETT

Med absolut största fokus på glädje, samspel, och improvisation sätter den unga Göteborgsbaserade gruppen musiken i centrum. Egenskriven musik blandas vilt med covers av popartister och låtar ur standardrepertoaren. Att kunna relatera till det som sker på scenen, känna igen melodierna, känna svänget och sitta på tå för att se vart det hela ska ta vägen är det som vi vill förmedla till vår publik. I våras släppte gruppen sin efterlängtade debut EP, The Pilot - Sikta på Allingsås.

Martin Jäderberg - Saxofon
Oskar Sabler - Trummor
Daniel Andersson - Bas
Hampus Torarp - Piano

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen