• Fredag 11 Juni - 2021
  • 20 år
  • 120
Evenemang

Jazzklubben SONJA: Björn Petersson Kvartett

Oceanen & Jazzklubben SONJA presenterar: Björn Petersson Kvartett

Jazzklubben SONJA har denna sommaren den stora lycka att återvända till Oceanens fina konsertlokal på Stigbergstorget. Vi kommer bjuda in till en serie med lite mer finstämda konserter med scenen mitt i rummet och en möjlighet att komma ännu närmare era favoritmusiker.

Premiärkvällen blir det ingen mindre än Björn Petersons otroliga kvartett som intar scenen och kommer bjuda på musik som berör olikt någon annan.

Björn Petersson Kvartett

Låtarna beskriver på ett både personligt, humoristiskt och träffsäkert vis de mörka och tabubelagde känslor som kan finnas i en ung människa idag. Musiken har en smärtsam glimt i ögat och vissa gånger kan den igenkännande lyssnaren inte låta bli att skratta till för att i nästa stund känna tårarna bakom ögonlocken. Kompositionerna är i harmonik och melodiföring influerade av svenska psalmer av självklara skäl.

Björn Petersson - Kontrabas
Agnes Åhlund - Sång
Alma Möller - Viol
Christian Berg - Piano

________
Under rådande pandemi kommer Oceanen i den mån det är möjligt att erbjuda intima konserter för en sittande publik. Till denna konsert säljer vi max 50 sittplatsbiljetter. Vi anpassar lokalen efter rådande förutsättningar i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber gäster med sjukdomssymptom att inte närvara.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen