• Måndag 16 Mars - 2020
  • 20 år
  • Fri entre
  • Facebook
Evenemang

JAZZ I FOAJÉN / LIVE: Boel 5

Oceanen presenterar: JAZZ I FOAJÉN

JAZZ I FOAJÉN

 

JAZZ I FOAJÉN är Göteborgs nästa, bästa och trevligaste jazzklubb. Måndagen den 16 Mars har klubben en ny spännande akt på scen och en rykande stämning innanför dörrarna - detta vill ni absolut inte missa.

Jazzklubben har Stigbergsliden under fötterna och Oceanens tak över huvudet. Välkomna in till en otroligt vibrerande och intim klubb som huserar i Oceanens fantastiska Foajébar. Det går både att slå sig ner vid borden och låta snacksaligheten ta över men också få en närgången musikupplevelse av några av jazzsveriges bästa nya stjärnor i nya, och gamla, konstellationer.

LIVE:

Boel 5

Livmodern släpper ifrån sig ett av sina ägg. Celler delar sig, vi lever och vi dör. Livet består av separation. Separationer och frigörelse.
Ett frö släpper från sin blomma.

Ibland blir vi rädda för att gå isär. Rädslan för att bli sårad gör oss blinda och vi försöker fly från det faktum att något håller på att gå sönder. Detta för att märka att vi i slutändan orsakat just de sprickor vi var rädda för att hitta.

Kanske finns det mening med att saker går isär. Frön som släpps för vinden blir plantor på nya platser, relationer som tar slut öppnar upp för att kunna gå vidare. Det är först när något gått sönder som det kan lagas.
Däri hittar vi det vi kallar livet.

Boel 5
Boel Mogensen - Kontrabas och komposition
Maja Kirchhoff - Sång
Merje Kägu - Gitarr
Adrian Åsling Sellius - Klarinetter
Julia Schabbauer - Trumset

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen