• Lördag 27 Januari - 2018
  • 20 år
  • 80
Evenemang

Jaded Jane

Kärnan av Jaded Jane har alltid varit bröderna Axel och Adam, uppvuxna i Hammarkullen har dem alltid varit mån om att föra samman människor genom musik. I 10 år åkte dem fram och tillbaks till New York för att uppträda, producera och skriva musik. Baserade i Göteborg fortsätter dem sprida sin musik och budskap av Kärlek, Mångfald och Gemenskap.

Tre album har dem släppt under Jaded Jane skapade tillsammans med erkände ljudkonstnären Åke Linton som dem ser som en stor del av de originella ljudlandskapen dem skapat.

En annan del av Jaded Jane är den eftersökte trummisen Ossian Ward som med sitt egna sound och mångsidiga spel fängslar lyssnarna.

Oceanen presenterar: Jaded Jane Plats: Oceanen, Stigbergstorget Datum: 27 Januari Tid: 20.00 – 01.00 Åldersgräns: 20 år Kärnan av Jaded Jane har alltid varit bröderna Axel och Adam, uppvuxna i Hammarkullen har dem alltid varit mån om att föra samman människor genom musik. I 10 år åkte dem fram och tillbaks till New York för att uppträda, producera och skriva musik. Baserade i Göteborg fortsätter dem sprida sin musik och budskap av Kärlek, Mångfald och Gemenskap. Tre album har dem släppt under Jaded Jane skapade tillsammans med erkände ljudkonstnären Åke Linton som dem ser som en stor del av de originella ljudlandskapen dem skapat. En annan del av Jaded Jane är den eftersökte trummisen Ossian Ward som med sitt egna sound och mångsidiga spel fängslar lyssnarna.

Tillbaka till toppen