• Lördag 03 Juni - 2023
  • 20 år
  • 150
Evenemang

Inåt/Bakåt: Torch [DK] + TGTB 

Inåt bakåt är ditt nya favoritbolag med vision att gräva fram och släppa allehanda deppig, 80 tals-doftande musik. Den 3/6 blir det källar-fuktigt mörker när Inåt Bakåt kommer tillbaka till Oceanen. Både en stolt skivrelease samt en ofattbar scendebut står att vänta. Förutom resident så kommer ytterligare rekorderlig dj att gasa på mellan banden. To be announced.

TORCH (DK)

Efter två år av turnerande, slutsålda kassetter(...ja), mycket slit, brustna knoppar och nedbrunna stearinljus så är den till sist ankommen - “Leaving Me Behind”. Ikväll firar vi den grönländsk/danska trions debutskiva, tillika nummer 002 i Inåt Bakåt-katalogen. Ett väloljat mästerverk sammanfogat av melankoliska cold wave-slingor, suggestiva basgångar och ömmande sång, allt genomskuret av knivskarpa synthar. Förvänta er en ocean av dystra och svettiga bangers, och glöm inte att ta med er skivan hem - ikväll helt utan fraktavgift och dolda avgifter!

T.G.T.B.

Efter tre helt brutala släpp på tyska Detriti Records så har denna dunkla duon från Stockholm satt Sverige på dark wave-kartan likt inga tidigare. Efter två ep och en lp fullmatade med döds-hits så är det inte en dag för sent att för första gången ställa sig på scen tillsammans. Sug då på insikten att detta inte sker på Tresor, Saule eller Suicide Club - utan på pytte Oceanen i Göteborg! Det kommer bli trångt, det kommer bli svettigt och det är riktigt, riktigt synd om dig om du missar detta.

Lyssna på Torch: http://bit.ly/40m6nRj

Lyssna på TGTB:http://bit.ly/3Kb23P9

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen