• Fredag 22 Mars - 2024
  • 20 år
  • 150 kr
  • Facebook
Evenemang

Harmful Night: The Family Men + Sylvie’s Head + Vallis + Grand Failure

Harmful Records presenterar första upplagan av Harmful Night på Oceanen den 22 mars!

The Family Men

The Family Men är en Göteborgsbaserad grupp som sedan 2017 skulpterat ett unikt sound helt deras eget. Musiken är en kompromisslös blandning av okonventionell sampling, motorsågsgitarrer och trasiga synthar, allt täckt av en rå industriell dimma. Deras liveshow är en intensiv blandning av febriga projektioner, hög energi och öronbedövande oljud.

harmfulrecords.bandcamp.com/album/no-sound-forever

instagram.com/thefamilymengbg

Sylvie's Head

Göteborgsbaserade Sylvie’s Head med sin unika stil, förenar danspop, breakbeats och noise med konfrontativ oförutsägbarhet. Inget kan stå i vägen för ljudet.

instagram.com/sylvieshead

Vallis

Vallis är en göteborgsbaserad producent vars musik framförs genom dramatiska glimrande synthar, förvrängda ruiner av trance och melodier som ekar av längtan från nattens mörkaste hörn.

Grand Failure

 Är ett band som spelar flytande instrumentell rock, med vitt skilda influenser. 

Djs

Future Chemicals och Theomega är DJs under kvällen och kommer förse golvet med bös och hård dansmusik.

Konst

Det kommer också finnas konst i form av videoverk och målningar av Naini Carillo Martinat, Leon Unsgaard och Vincent Miari.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen