• Lördag 23 Mars - 2024
  • 20 år
  • 160 kr
  • Facebook
Evenemang

Gula Blend + Filmvisning ”Gula Blend The Movie”

Döpta efter det ökända cigarettmärket har Gula Blend sedan bildandet 2019 snabbt gjort sig ett namn som ett av landets mest upplyftande och kaotiskt charmiga liveakter. Genom sin energiska indie/garage rock/pop visualiserar Gula Blend den råa vardagen, bra och mindre bra relationer samt den enkla konsten i att prokrastinera sitt välmående.

I december 2020 släpptes debutalbumet 'Inte idag' som över åtta kvicka, direkta och farligt beroendeframkallande spår är en perfekt introduktion till ett band vars skeva men melodiska sound känns bekant och nytt på samma gång. Bandet nominerades efter släppet till årets nykomling på Manifestgalan. Debuten följdes i juni 2022 upp av 'Allt har hänt', ett album där man polerat det direkta DIY-soundet från debuten men behållit samma känsla och inlevelse.

 

Under kvällen visas även filmen Gula Blend The Movie.

Trailer - https://www.youtube.com/watch?v=anxgpX3tbic

Gula Blend The Movie är en gripande dokumentärfilm om drömmen att slå utomlands och lokalt. I ca 60 min får vi lära känna bandet och en unik inblick i skapandeprocessen av albumet "Allt har hänt".

 

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen