• Söndag 04 Juni - 2023
  • 3 år
  • 50
Evenemang

Barnens Ocean: GUL – Kul eller ful?

Barnens Ocean och Big Wind presenterar: GUL - Kul eller ful?

Datum: 4 juni
Dörrarna öppnar: 13:45
Föreställningen börjar: 14:00 – 16:00
Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8
Rekommenderad ålder: 3 - 6 år + vuxna
Pris: 50 kr – ett barn & en vuxen på samma biljett. En vuxen per barn. Fika till barnen ingår i biljetten.
Obs! För att säkra er plats rekommenderar vi att ni köper förköpsbiljetter. Vi kan inte garantera att det finns plats och biljetter i dörren.

________

GUL – Ful eller kul?

Världen är GUL!
På scen står tre gula kuber, en gul kvast och Gullan Gul.
Välkommen in i Gullan Guls värld där leken är i centrum och allt kan hända, fantasin flödar fritt och vi dansar, sjunger och får följa med på ett sommaräventyr till sjön, där både publiken och Gullan tar sig ett dopp. Gullan som älskar att leka och klä ut sig!
Se, en närsynt tupp med lupp som kräver: Kaffe med dupp!
Vad mer? Gula gurkan som inte är nöjd… men är det verkligen en gul gurka? Och kan en saga vara blyg?

Gullan gillar alla väder, bara hon är klädd i gula kläder. Hon möter sin publik på förskolans gård eller i skogens snår.

GUL! är en pedagogisk, interaktiv föreställning som inspirerar till fantasi och rörelse. Sång, tecken och lek. Tillsammans utforskar vi färgen GUL, är den kul eller ful? Eller något helt annat..?

Skådespelaren och musikern Cilla Klein som har gjort ett antal musikteatersuccér för barn är nu tillbaka. Den här gången undersöker hon färgen GUL.

Skådespelare: Cilla Klein
Regi: Sara Klingvall
Manus: Cilla Klein och Sara Klingvall
Kostym: Charlotte Von Weissenberg
Producent: Matilda Magnusson
Musik: Patrick Rydman
Grafisk formgivning: Eva-Lotta Bengtsson
Fotograf: Ola Kjelbye
Föreställningslängd: ca 25 min

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Om Barnens Ocean:

Barnens Ocean är Oceanens satsning på programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av program och genres blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas och uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen