• Lördag 09 Mars - 2024
  • 20 år
  • 160 kr
  • Facebook
Evenemang

Good Luck Club: Stilla Havet + Abus Lang

Speltider

21.00 Abus Lang

22.00 Stilla Havet

Stilla Havet

Lyssna på Stilla Havet:
sptfy.com/stillahavet

Stockholmsduon Stilla Havet, bestående av Elias Eriksson och August Borg, har lyckats spränga allting som kan kallas för språkbarriärer, efter turnerandet i Tyskland, Frankrike, och i Japan och Thailand, så sent som i juni 2023. Med en holistisk syn på syntpop och dess estetik blir Stilla Havet en universell angelägenhet. Förra året släpptes albumet Natten, en tolv låtar lång upplevelse av kraut klädd i neon, ett mullrande mörker under en himmel av diskokulor, och en längtan efter kärlek i en dystopi. Tillsammans med Christian Gabel (bob hund, 1900) som producent skildrar Stilla Havet vår samtid på ett gripande sätt.

Abus Lang

Lyssna på Abus Lang:
sptfy.com/abuslang

Göteborgsduon Abus Lang växte fram under en långdragen och kall höst på Ringön. Någon gång efter en magisk taxiresa genom Tingstadstunneln på väg till studion, med Blue Monday spelandes på orimligt hög volym och en chaufför som blev alldeles till sig och glömde tid och
rum, beslöt duon sig för att det var dags att skaffa sig en trummaskin och synthar. På senaste singeln Golden Touch serveras pulserande synthmattor, statiska trummaskiner och skitiga Vänersborgsgitarrer.

Omslagsdesign: GLC

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen