• Lördag 06 Maj - 2023
  • 20 år
  • 160
Evenemang

Good Luck Club: Duschpalatset + Swedish Love Story

Duschpalatset
Från debutsingeln “Drönare” ända fram till fullängdaren “Baby” har Duschpalatset kultiverat en av Sveriges bästa hitkataloger. Med texter skrivna som om de vore små Lukas Moodyson-manus i hyperhastighet, tonsatt av svensk skramlig heartland-pop med filtvarma syntmattor, är kvalitén på samtliga låtar aldrig lägre än fullständigt briljant. Efter förra årets turnéer i både Sverige och Storbritannien med The Wannadies har de vuxit till att bli en av de mest rutinerade, underhållande, och fulländade livebanden som existerar inom våra landsgränser just nu. De som lyckades fånga Umeå-kvartetten på Oceanen 2019 som förband till Honungsvägen är förmodligen redan frälsta och övertygade, men nu när de får det utrymme de förtjänar finns inga gränser för alla stordåd som Duschpalatset kan uppnå.

Swedish Love Story
Mittemellan drömpop och alternativ rock har Swedish Love Story utmejslat en unik väg genom det svenska musiklandskapet. Låtarna från debutalbumet “Wildlife” fick uppmärksamhet av bl.a. Göteborgs-Posten och Per Sinding-Larsen, men också av livepublik runt om i landet efter förra årets idoga giggande. Senaste singeln “Run” såg bandet utforska fler atmosfäriska element, mer lutande åt det dramatiska och storslagna. Något som passar dem ypperligt, och som vi väntar spänt att få uppleva live när bandet för första gången står på Oceanens scen.

________

Tillgänglighet
Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen