• Lördag 04 Maj - 2024
  • 20 år
  • 160 kr
  • Facebook
Evenemang

Good Luck Club: Agitator+ Nemo Sparding & The Pictr

Speltider

21.00 Nemo Sparding @ The Pictr

22.00 Agitator

Agitator

Då och då dyker det upp band som vill definiera något. Sin samtid. En känsla. Ett sätt att ta sig igenom allt. Agitator är just ett sådant band, som inte drar sig för storslagna utsagor och gester som signalerar att mycket, utan motstånd förvandlas till mer. Agitator är ett klassiskt band, som träffats som ett klassiskt band gör: vänner i som umgås i grupp. Kanske i en replokal i en källare på Kungsholmen, kanske på ett skakande tåg genom Östeuropa. På samma sätt som alla medlemmar för med sig sin specifika ingrediens till häxbrygdskitteln rör sig Agitators låtar i alla möjliga riktningar, organiskt pulserande.

Nemo Spardin & The Pictr.

Under de senaste två åren har Nemo Sparding och sitt uppbackningsband The Pictr gjort en resa från de sovrumsproducerade singer/songwriter-projekten till ett större och mer bandbaserat sound med influenser som The National, DIIV & The Strokes. Under förra året släpptes “All The Lies In Truth [EP]", som lyfter alltifrån bortkommen kärlek till en längtan att ta sig bort från nuet och den situation man som 19-åring i Göteborg kan finna sig själv i. Bortsprungen och hopplös, men med det underliggande hopp som en tvingas leva på. Efter supportgig åt Terra, framträdanden på Viva Sounds-festivalen, är Nemo Sparding snart redo med en ny singel som släpps 19:e april. 

Omslagsdesign: GLC

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

 

 

Tillbaka till toppen