• Fredag 03 Mars - 2023
  • 20 år
  • 180
Evenemang

Girl Scout + Puppy Eyes

Girl Scout

Sagan om Girl Scout började med fyra ungdomar som träffas medan de studerar. I denna berättelse är våra huvudpersoner svenska och blev kompisar under sin tid på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm för inte så länge sedan. De studerade jazz, de spelade tillsammans. Två utav dem "bildade en duo i ett försök att tjäna pengar, spelade mest evergreens och täckte allt från Beatles till Burt Bacharach vid cocktailevenemang och vernissager", men snart nog, efter att de började framföra originallåtar, smittade deras entusiasm. Och de blev fyra.

Vinrankan surrar redan, Girl Scout har gjort sig ett namn under de senaste månaderna och spelat liveshower runt om i Storbritannien och Skandinavien, stöttat Holly Humberstone och säkrat sina första festivalplatser. "Var kan jag hitta er musik!?!?" är den mest ställda frågan under deras sociala inlägg, tyvärr hade de inga låtar ute – förrän nu. Väntan är äntligen över. 

Emma Jansson (gitarr, sång), Evelina Arvidsson Eklind (bas, sång), Per Lindberg (trummor) och Viktor Spasov (gitarr) är redo att släppa sin debutsingel "Do You Remember Sally Moore?"

Puppy Eyes

Puppy Eyes spelar psykedelisk garagesoul. Bandet anammar idén om att varje spelning ska kännas unik. Låtarna växer fram organiskt och är i ständig förändring. Text och musik vävs ihop i en hypnotisk smältdegel av stora och små känslor, med fokus på både självransakan och självflykt. Bandet släppte debut-EPn "Parking Lot Stories 2020, som följdes upp av ”Real Talk” 2021.________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Tillbaka till toppen