• Lördag 25 Maj
  • 20 år
  • 180 kr
  • Facebook

Evenemang

Ghlow + Babysun

GHLOW

Stockholmsbaserade duon GHLOW har länge varit känd för sina intensiva liveframträdanden, vilka har tagit dem på turné runt om i Europa och hyllats av fans och kritiker. De har precis släppt sitt andra album "Levitate" via PNKSLM Recordings. KEXP beskrev det som "en fascinerande blandning av punk, elektronisk musik, industriell atmosfär och post-punk som skapar ett rått, experimentellt och filmiskt ljudlandskap". Med deras unika sound och energiska scen närvaro fortsätter GHLOW att imponera och utforska nya musikaliska territorier.

Babysun

Explosiva Babysun är förmodligen Ringöns mest förbannade postpunkband. Det är distat, det är sprakigt och det är bara full jäkla panna tills du slocknar. 2024 har inte bara inneburit en massa svettiga livespelningar för bandet, utan också flitiga släpp av egenproducerade singlar. Alla fullproppade med bedövande oväsen av den mest underbara formen. Räkna med att bli överkörd av en självömkande bulldozer när Babysun levererar sin energiska liveshow.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen