• Lördag 20 April
  • 20 år
  • 250 kr
  • Facebook

Evenemang

FRENEZA MUZIKO

Komikerna Eric Sporrong & Marcus Thapper slår sina påsar ihop!

Efter att ha varit ute på dom egna succéturnéerna ”Guds Bästa Barn” & ”KRIS”, två personliga föreställningar, så har dom nu bestämt sig för att göra något som är ”bara trams och kul” och inget ”jävla grävande där jag står”. 

FRENEZA MUZIKO är två timmars galenskap, där Sporrong & Thapper i ett hejdundrande tempo går igenom, granskar och skojar om den konstigaste musiken som någonsin gjorts.


Insläpp: 18:00

Showstart: 19:00

Efterfest: 21.00

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen