• Fredag 27 Maj - 2022
  • 20 år
  • 130
Evenemang

Elvira Olea + Klara Goliger

Oceanen presenterar: Elvira Olea + Klara Goliger

Elvira Olea 

Elvira Olea är en 21-årig tjej från Göteborg som skriver musik tillsammans med sin bror Gustav. Debuten skedde 2020 med EPn ”Daydreams” och även singeln ”Gillar att du gillar mig” finns ute. Nu är det äntligen dags för ett släpp till men denna gång på svenska! EPn ”DET BLIR NOG BRA” släpps den 20 maj och låtarna handlar om tvivel, kärlek, livet och allt däremellan. Releasen av den nya EPn firas på Oceanen i samband med konserten den 27 maj. 

Klara Goliger

Klara Goliger är en artist och producent från Göteborg som har sjungit och skrivit musik i många olika konstellationer. 2020 debuterade hon som soloartist med EP:n “22”; fyra färgstarka låtar fyllda med analoga synthar, stora körlandskap, pumpande trummor och lekfulla texter.

Tillsammans med producenten Hannes Boeryd jobbar hon nu vidare mot att färdigställa sin första fullängdare, en skiva där de helt gör sig av med syntharna för att bara jobba med akustiska instrument och ljud, men ändå behålla samma lekfulla intensitet. 27 maj släpper hon sin andra singel inför skivan som kommer senare i höst!

 

Tillbaka till toppen