• Tisdag 25 April - 2023
  • 20 år
  • 90
  • 70
Evenemang

DOC LOUNGE: Jävla Pappa

JÄVLA PAPPA

Niklas och Leif, en son och en far, som båda mår pissdåligt. De har ingen annan att vända sig till och de kan heller inte prata om sina problem. I stället gör de som män alltid gör när de är vilsna, de försöker bygga något. En husbil.

Efter filmen har vi ett samtal med regissören Niklas Gyberg Ivarsson och hans far, huvudkaraktären Leif. Innan visningen bjuder vi in er på utställning! Leif Gyberg ställer ut några av sina blyertsteckningar.

Utställningen börjar: 18:00
Filmen börjar: 19:00
Samtal: 20:10 - ca 20:40

Om filmen:
Regi: Niklas Gyberg Ivarsson
Längd: 61 minuter
Land: Sverige
Dialogspråk: Svenska

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.comTillbaka till toppen