• Lördag 30 Mars - 2024
  • 20 år
  • 180 kr
  • Facebook
Evenemang

Diskopunk + DJ Knudde

Speltider

21.00 Support

22.00 Diskopunk

Diskopunk

Diskopunk är precis som annonserat - Disco och Punk. Det svenska bandet bildades 2016 och har sedan dess rest över hela Europa med sin överladdade liveakt. Med det absoluta övertygelse om att varje låt är en sann smash hit, äkta kärlek till showmanship och ren brutal energi får Diskopunk fortsätter att få folk att dansa, skrika och festa över hela världen. Sedan släppet av deras debutsinglar Antonio America och Fire, som fick över 19 miljoner streamar bara på spotify bandet har senast släppt fullängdsalbumet "Filthy Boogie” 2022.
Under 2023 gick bandet independent igen och släppte ett par singlar och en EP som de beskriver som en "back to our roots bombastisk dansmaskinbonanza". Missa inte din chans att se den våldsamma boogien live för dig själv.

DJ Knudde

Spelar skivor gör ingen mindre än mannen, myten, legenden DJ Knudde. 

 

Förband tillkommer.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen