• Lördag 04 Maj - 2019
  • 20 år
  • 120
  • Facebook
Evenemang

Det Brinner

Oceanen presenterar: Det Brinner

Göteborgs älskling Matilda Sjöström har tidigare släppt två album tillsammans med Nils Dahl under namnet Steget, innan dess släppte hon ett album med bandet Äkta Kärlek som hon hade tillsammans med vapendragaren och bästa vännen Stina Velocette.

Som soloartist verkar Matilda under namnet Det Brinner och släppte sin första singel, Sanna Sanningen, 2016. Hösten 2017 släpptes fullängdaren ”Så låt mig vara” och hon tog Sverige med storm med singeln ”Jag lovar dig” i augusti 2018. Det Brinner gör gråtdisco med extremt ärliga och starka texter, en dansdriven pop i en ilsken uppgörelse med det som skaver.

Det Brinner släppte singeln ”Jag lovar dig” i augusti och kort därefter tog hon Sverige med storm på Statement Festival med ett magiskt framträdande för fullsatt hus! Just nu är Det Brinner i studion och spelar in nya hits som kommer i vår!

I vintras kom hennes senaste singel och den har, precis som ”Jag Lovar Dig”, ett mycket starkt budskap och passar till och med ännu bättre på nattklubbens mörka glittrande dansgolv. Efter att ha levt ett liv som ständigt präglats av alla andras himlande ögon kände Matilda att det fick vara nog. Det var dags att sluta försöka passa in och försöka göra alla andra nöjda. Det må vara en klyscha men livet är fan för kort för att försöka se till att vara nog och till lags. Dags att leva ut. Dags att våga vara sig själv. Dags att sluta bry sig. Det Brinners nya singeln heter då såklart ”Tänker inte bry mig” för det är precis det som Matilda bestämt sig för att göra och hon tycker att du borde hänga på!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen