• Lördag 07 Oktober - 2017
  • 20 år
  • 80
  • Facebook
Evenemang

Mute Swan presenterar: Anna Arco + David Andréas

Mute Swan och Oceanen presenterar: David Andréas + Anna Arco

DAVID ANDRÉAS
David Andréas är hög på livet och släppte i somras sin singel, Trippi’n. Trippi’n handlar om tre saker:
1) Att vara hög på livet genom kärlek, inte andra kemiska substitut.
2) Att vara gammal och fortfarande levande och kär
3) Vågsurfing

Trippi’n är David Andréas första singel från kommande albumet “Late Bloomer”som släpps i höst. David Andréas har tidigare släppt “Honesty” (Hoob/Border) 2012 och “True Love”2014 (Hoob/Border). Trippi’n är inspelad av Per Ståhlberg (Division of Laura Lee, ) och mixad av György Baroscai(Two Years Vacation) och David spelar samtliga instrument själv på skivan. Inspirerad av David’s indie-idoler b.la Eggstone, Ariel Pink och James Iha ger han sig ut på soloäventyr. Med David spelar hans band “True Love Alliance” med medlemmar som varierar beroende på stad och humör.

ANNA ARCO
Anna är internationellt uppmärksammad av BIRP.fm, indiefolkradio och hos svenska HYMN nämns hon som ”Magi för både öra och öga”. Anna debuterade med singeln The Ocean, som med sin vemodiga och mörka stämning skapar en vacker poplåt som får en att stanna upp för att verkligen dras in.

Hon tar inspiration från artister som James Blake, LLana Del Rey, Lykke Li, Ane Brun för att nämna några och detta skrev Magnus Östnäs i tidningen Lira, vilket vi tycker är riktigt träffande:
”Anna Berglund. Om ni inte redan gjort det så lägg namnet på minnet. Lyssna sedan på debutskivan Driftings första spår Make 'Em Mine och inse sedan att vi i kompositören och sångerskan har en nyupptäckt stjärnbild på den östra hemisfären. Allt hänger samman i den 26-åriga musikskaparens värld; text, musik, produktion och rösten . . . ”

Dj's: DJ Blake

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen