• Lördag 16 September - 2023
  • 20 år
  • 180
Evenemang

Dataintrång & Luke Eargoggle

1a Januari 2023 satte sig Dataintrång & Luke Eargoggle för första gången tillsammans i studion och satte starten för ett historiskt electromöte som tog fart direkt med konceptet "Supertrance" som resulterade i 3 skivor på Eargoggles eget imprint Stilleben Records. Stilleben är känt världen över inom electrostilen och har släppt många legandriska släpp med artister som Legowelt, The Hacker, Obergman, Kuldaboli, IXRQ , DMX Crew och Dataintrång.

Under 2023 har de jobbat intensivt och sedan starten i Januari skapat ca 20 Releaser därav många har släppt på Stilleben men också flera fysiska släpp uppkommande på t. ex The Hackers: Zone Records, Pareidolia Records och Dataphysix Records.

Nu kommer de och gör de sin första lokala spelning på Oceanen den 16 Sep på hemmaplan i Majorna. Det blir en exklusiv och unik kväll med världstoppad spetskompetens inom Electro på scen där huvudakten Luke Eargoggle spelar ett exklusivt Vinyl-Set och Dataintrång bjuder på ett avancerat tekniskt hybrid set med sin egen och duons egen producerade osläppta electro trax. Electro Electro GBG Electro! Välkomna!

På scen: 22:00
________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen