• Lördag 03 Februari - 2024
  • 20 år
  • 150 kr
  • Facebook
Evenemang

Contaminazione + Ängel

Contaminazione

Lyssna här: bit.ly/contaminazione-oceanen

Sprungna ur GRAVMASKINs rymdproggiga krautmelodier uppstod någonstans Contaminazione. Förorenade av det italienska 70-talet och skräckfilmsestetik av den b-stämplade sorten borde de snarare benämnas som Uppsalas svar på Goblin. Trumslagen har bränt hål i ozonskikt, syntharna är utsvävande men marknära och lömska melodier manövrerar betryggande in dig i mardrömmens famn.

Ängel

Lyssna här: linktr.ee/angelgbg

Ängel gör vad Iggy Pop och The Stooges skulle ha gjort om de hade tagit keta med Gen Z istället för acid med Boomers. Ängel skapar en egen värld och blandar technons ljudbild och struktur med rockmusik genom trummaskiner, gitarrer och sång. Det är en Rave Rock drag performance.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen