• Fredag 07 Oktober - 2022
  • 20 år
  • 195
Evenemang

Boy In Space + Hazlett

Oceanen & Live Nation presenterar: Boy In Space + Hazlett

Förra året släppte Boy In Space aka Robin Lundbäck sin debut-EP “FRONTYARD”. Vilket resulterade i över 2,4 miljoner lyssnare i månaden på Spotify och kort därefter gästade han Alan Walker på singeln “Paradise”. Nu har Boy In Space gett oss ett första smakprov av kommande EP:n “BACKYARD” som släpps den 16 september.

Om EP:n “FRONTYARD” visualiserade framsidan av en trädgård - som ger ett trevligt första intryck - står nya singeln “A**hole” i direkt kontrast när Boy In Space utforskar teman som paranoia, depression och ångest. En sällsynt hybrid av lo-fi pop och melodisk pop-punk, som visar hur han lyckas leverera ett upplyftande sound och samtidigt beröra svåra frågor som så många människor kan relatera till.

Medan “FRONTYARD” fokuserade på de berättelser som Boy In Space var bekväm att dela med sig till andra, går “BACKYARD” djupare och är mer självutlämnande. En EP som visualiserar hans önskan om att vara lite mer normal, men normalt kan också vara tråkigt och det är ingen beskrivning som stämmer in på “BACKYARD”, när Boy In Space rör sig mellan alt-pop, rap, rock och elektroniskt.

Hazlett

Hazlett är en modern nomad, född i Australien men uppväxt i Sverige och har förtrollat lyssnarna sen debuten ”Where is my home” 2017.

Tillbaka till toppen