• Onsdag 06 December - 2023
  • 20 år
  • Fri entré
Evenemang

INSTÄLLT! Böcker och brygg

Textival bjuder in till Böcker och Brygg, en scen där läsningar, miniperformance, samtal och utställningar från nya litterära röster framförs!

Böcker och Brygg sker en gång i månaden, i samarbete med Göteborgs främsta skrivarskolor och skrivkollektiv för att erbjuda eleverna en öppen scen där de kan framföra sina alster framför en helt öppen publik.

Varje författare erbjuds ett maximum 10 minuters lästid och kvällen delas upp i två pass med paus. Böcker och brygg hålls på Oceanen, med gratis inträde och gott om god öl.

Går du på någon av utbildningarna och vill vara med och läsa? Hör av dig till info@textival.se.

 

Medverkande är studerande på:

HDK-Valand Litterär Gestaltning Göteborgs Universitets konstnärliga skrivarutbildning

Angereds författarskola

QALAM

Your silence will not protect you Kvinnofolkhögskolans skrivkurs

Nordiska skrivarskolan

 

Välkommen!

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.  

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

För mer information om Kulturhuset Oceanen, evenemang och kontaktuppgifter besök www.oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen