• Lördag 09 November - 2019
  • 20 år
  • 140
Evenemang

Barnet + Clara Klingenström

Oceanen presenterar: Barnet + Support

Barnet har sedan 2011 skapat mystisk, drömsk indie-pop på svenska. Efter två EP’s som duo blev det Umeåbaserade bandet en trio och efter ännu en EP kom debutskivan ‘Tänk på Döden’ i början av 2019. Kritiker har beskrivit skivan som “en melankolisk flodfåra uppbyggd av blå folkmusikton och indieelectronica.” med texter på svenska som ofta är korta och finurliga men varvade med gravallvarlig poesi. Barnet kombinerar sin musik med visuella uttryck i olika former, ofta i samarbete med konstnärerna LisaLove Bäckman och Anthony Tian.

Tänk på Döden spelades in och producerades av Frida Johansson och Christian Gabel. På skivan gästar Iiris Viljanen, Annika Norlin, Frida Hyvönen, Anna Levander, Kraja, Jennie Abrahamson, Karl Jonas Winqvist och Rut Fransson.

 

 

Support: Clara Klingenström

Clara Klingenström är en 24-årig artist och låtskrivare som är uppvuxen på Gotland. Hon har blivit uppmärksammad för att skriva ärliga och nakna texter med en stark igenkänningsfaktor.

I Maj 2019 släppte Clara in sin debutsingel ”Ensam i en stad” som hon spelat in på Gotland med Tobias Fröberg och gitarristen Mattias Bärjed från bandet ”The Soundtrack of Our Lives” . Låten fick ett fint mottagande och Clara gjorde tv-debut i årets sista program av ”Lotta På Liseberg”.

 

Blackbird Artists

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen