• Söndag 17 September - 2023
  • 2 år
  • 50
Evenemang

Barnens Ocean: Greja Greja

Barnens Ocean presenterar: GREJA GREJA

Datum: 17 september

Dörrarna öppnar: 14:00

Föreställningen börjar: 14:15

Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8

Rekommenderad ålder: från 2 år + vuxna

Pris: 50 kr – ett barn & en vuxen på samma biljett. En vuxen per barn. Fika ingår!

Obs! För att säkra er plats rekommenderar vi att ni köper förköpsbiljetter. Vi kan inte garantera att det finns plats och biljetter i dörren.

--------

Barnlåtar om både roligt och svårt. Om viktiga saker i stora och lilla världen.

Vad säger hunden? Vad är det för instrument som giraffen fått syn på? Varför ska vi låta bli att flyga flygplan? Vem bor i skogen och varför ska vi dela med oss?

GrejaGreja sjunger sånger om stora och små ämnen för stora och små. Musik som svänger, om vad som händer, hur vi känner och som är härlig att dansa till.

GrejaGreja är ett band som spelar nyskriven musik med svenska texter för barn. Text och musik är skriven av musikern och barnskötaren Elin Engberg. Låtarna har tillkommit och växt fram som en del av Elins pedagogiska arbete som barnskötare på förskolan Sångglada Barn i Göteborg. Låtarna berör ofta ämnen som diskuterats i barngruppen. Tillsammans med musikern och producenten Christoffer Johansson har Elin arrangerat musiken och gett den ett sound som för tankarna till James & Karin och Jojje Wadenius och Barbro Lindgrens Goda Goda. En konsert med GrejaGreja är en svängig och rolig upplevelse som präglas av lekfullhet och lyhördhet. Musik varvas med små historier och rörelselek och publiken bjuds in att själva sjunga och dansa och delta.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Om Barnens Ocean:

Barnens Ocean är Oceanens satsning med programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av arrangemang blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas, uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

För mer information om Kulturhuset Oceanen, Barnens Ocean, evenemang och kontaktuppgifter besök www.oceanen.com

Tillbaka till toppen