• Söndag 11 September - 2022
  • 2 år
  • 60
Evenemang

Barnens Ocean & Gothenburg Fringe Festival: Jazzfåglar

Barnens Ocean & Gothenburg Fringe Festival presenterar: Jazzfåglar

Jazzfåglar visas i Gathenhielmska trädgården, som ligger direkt utanför Oceanen. Insläpp vid ingången till Gathenhielmska huset, på Stigbergstorget. Vid regn spelas föreställningen på Oceanens andra våning, insläpp blir då via Oceanens bakre huvudingång. 

Tid: 12:15–12:45 Insläpp 15 minuter innan.
Åldersrekommendation: från 2 -12 år + vuxna

Om Jazzfåglar
JAZZFÅGLAR är en färgsprakande dansföreställning där du axlar rollen som fågelskådare. Jazzfågeln är en hybrid av många olika sorters fåglar och en helt unik art. Särskilt framträdande karaktärsdrag är rytmiska rörelser, isolationer i enskilda kroppsdelar, snabbt fotarbete och en rörlig torso, höft och nacke. Jazzfågeln dansar och flyger gärna i grupp - hittills har en flock av tre synts i Sverige till tonerna av jazzmusik. Vart flyger de härnäst?

Om Fringe Festivalen:
Gothenburg Fringe ger utrymme åt artister med olika bakgrunder för att göra sina röster hörda och skapa en unik festivalupplevelse. Upplev ocensurerad och innovativ scenkonst på både traditionella och oväntade platser som stimulerar, utbildar och underhåller. Med över 100 föreställningar i alla former och storlekar finns det definitivt något för dig - det här är konst för alla!
www.gothenburgfringefestival.com


Om Barnens Ocean:
Barnens Ocean är Oceanens nya satsning på programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av program och genres blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas och uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

Varmt välkomna!

 

Tillbaka till toppen