• Söndag 23 April - 2023
  • 9 år
  • 50
Evenemang

Barnens Ocean: Det Blev Handgemäng

Barnens Ocean presenterar: Det Blev Handgemäng
Datum: 23 april
Dörrarna öppnar: 13:45
Konserten börjar: 14:00 (efter spelningen bjuds det på fika för barnen).
Oceanen stänger: 16:00
Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8
Rekommenderad ålder: från 8 år + vuxna
Pris: 50 kr – ett barn & en vuxen på samma biljett. En vuxen per barn.

Obs! För att säkra er plats rekommenderar vi att ni köper förköpsbiljetter. Vi kan inte garantera att det finns plats och biljetter i dörren.
________

Det Blev Handgemäng spelar tung amerikansk folkmusik, en egen blandning av rootsmusik, blues och country som bjuder upp till gung och dans. Bandet består av Elin Engberg (Sång, kontrabas), Bror Gunnar Jansson (Sång, gitarr), Christoffer Johansson (Sång, gitarr) och Emanuel Svensson (Trummor).

Fotograf: Jens Eliasson

________

Om Barnens Ocean:
Barnens Ocean är Oceanens satsning på programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av program och genres blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas och uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

Tillgänglighet
Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Tillbaka till toppen