• Lördag 19 Augusti - 2023
  • 20 år
  • 150
Evenemang

Axxionpack Sound: Reggae Lounge

Reggae Lounge är reggaeklubben i regi av Axxionpack som har över 500 kvällar på sitt CV, vilket gör Reggae Lounge till Sveriges mest frekventa reggaeklubb genom tiderna. Denna kväll återuppstår Reggae Lounge för en kväll på Oceanen lördag 19 augusti. Kom till oss och hör det bästa inom jamaicansk musik!

Kvällens DJ’s:
Axxionpack Sound (Fedda & Axxel)
Daniel FyrebyrdAxxionpack Sound

Med över 1000 spelningar sen starten 2000 har Axxionpack Sound varit med och lagt grunden till Sveriges och Göteborgs reggae & dancehall scen - speciellt när det kommer till Soundsystemkulturen och livescenen. Genom åren har många medlemmar passerat igenom Soundet som de senaste åren representeras av grundaren Axxel och DJn & producenten Fedda.

Under resans gång har Axxionpack Sound utvecklats till eventbolaget Axxionpack Entertainment och skivbolaget Axxionpack Records. Några av de artister som Axxionpack ställt på Göteborgs scener är Tarrus Riley, Capleton, Toots & The Maytals, Mr Vegas, Kranium, Busy Signal, Spice, Stylo G, Christopher Martin mm mm - listan har blivit lång sen år 2000.

När Axxionpack Sound står på scen bjuds det på en bred selection av allt ifrån exklusiva dubplates, lovers rock till senaste dancehallen och det brukar dyka upp gästartister och DJ’s & Sounds så vem vet hur denna kväll kommer bli - men en sak är säker är ni inne på jamaicansk musik så kommer ni inte bli besviken!

Axxionpack Sound www.facebook.com/Axxionpacksound
Axxionpack Entertainment www.facebook.com/axxionpackentertainment
Axxionpack Spotify https://open.spotify.com/artist/2ykvyKDDQtarW88PccoTAY...
_____

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Tillbaka till toppen