• Tisdag 12 November
  • 20 år
  • 200 kr
  • Facebook

Evenemang

Alex Zhang Hungtai

Zhang är en multidisciplinär artist vars huvudsakliga fokus är på improvisation och dess samband med det omedvetna. Efter att ha pensionerat sitt projekt Dirty Beaches, har Zhang fokuserat på att utforska improviserad musik, fri jazz och sin roll som kompositör. I hans nyare kompositioner arbetar han huvudsakligen med saxofon och trummor, och fördjupar sig i elektronisk musik.

Förutom hans arbete som soloartist har han även samarbetat med Tashi Dorji, Che Chen, Chris Williams, Sam Shalabi, David Maranha och Gabriel Ferrandini. Zhang arbetar för närvarande som kompositör för film, samt som skådespelare i oberoende filmer.

Han har medverkat i David Lynchs Twin Peaks: The Return tillsammans med Dean Hurley och Riley Lynch under det fiktiva bandet Trouble. Hans senaste filmmusik var till filmen "Godland" av Hlynur Pálmason som tävlade på filmfestivalen i Cannes Un Certain Regard.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen