• Torsdag 17 Oktober - 2019
  • 20 år
  • 150
  • Facebook
Evenemang

Agent Side Grinder + Ljung

Oceanen presenterar: Agent Side Grinder

Agent Side Grinder har ett rykte att vara ett kraftfullt och storslaget band live. Sedan starten 2005 har bandet hunnit med sju Europaturnéer och spelat på några av kontinentens största musikfestivaler inom sin genre. Deras första två album "Agent Side Grinder" (2008) och "Irish Recording Tape" (2009) var djupt rotade i post-punk, industrimusik och mörk elektronisk musik. 2015 släppte gruppen sitt magnum opus "Alkimia", ett dramatiskt och melodiskt album som cementerar Agent Side Grinders position som ett av Europas ledande synt- och waveband.

2018 presenterade originalmedmedlemmarna Peter Fristedt och Johan Lange bandets nya sångare - Emanuel Åström! Agent Side Grinder jobbar för närvarande med ett nytt album som kommer i vår. Bandet är aktuellla med nya singeln Stripdown.

 

Support: Ljung

Ljung producerar en säregen mörk elektronisk beat-pop. De förhäxande syntarna och den hypnotiserande basen lägger grunden för hennes låtar om hjärtesorg, begär och andevärld.

Efter premiärspelningen på Oceanen har ryktet om henne spridit sig som ett sus genom träden. Ett sus som gjort att Fredrik Strage tipsat om henne på Nyhetsmorgon, att GAFFA kallat hennes musik “Bäst just nu” två gånger och att hon fått öppna för Kite på ett utsålt Pustervik.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen