• Fredag 15 Mars - 2024
  • 20 år
  • 180 kr
  • Facebook
Evenemang

Adore Music: Glenn Udéhn 10 år

Glenn Udéhn firar 10 år som artist!

2014 var året då Glenns första spelning gjordes och senare samma år släppte han sitt första album, "Lilla London Brinner”. Då kallades han för ‘Göteborgs nya popsnöre’, ‘den nya indieprinsen’ och ‘mer Håkan än Håkan Hellström själv’.

Sedan dess har han gjort otaliga spelningar från norr till söder och varit förband till bland andra Thomas Stenström, Florence Valentin och Timo Räisänen. Med låtar som ‘Det går åt helvete nu’ ‘Mitt i natten’ och Vid Kranarna’ har han dykt upp på SVTs Kulturnyheterna och spelats på P3 i Sveriges Radio. Och på det senaste albumet hittar man låten ‘Åren går med teven på’ som sjungs ihop med Love Antell.

“Låt oss fira 10 år som om det vore första spelningen på Jazzhuset med Lilla London Brinner i påsen. Låt oss sluta upp som om det vore en hemmafest, träffa gamla vänner och nya. Låt oss sjunga om kranarna tillsammans som om vi vore lyckade. Låt oss skrika att allt går åt helvete ihop!” /Glenn

Lyssna på Glenn Udéhn: https://open.spotify.com/artis...

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen