• Friday 13 May - 2022
  • 20 years old
  • 130
Events

Wilma Nea + WHOMSOMEVER

Oceanen presenterar: Wilma Nea + WHOMSOMEVER

Wilma Nea

Värmländska singer-songwritern och producenten Wilma Nea skickar ut retropop med influenser från jazz- och musikalvärlden. Hon sätter starka sångmelodier och lekfullt piano i framkanten, vilket bidrar till ett sound som är lika naturligt som originellt.

2020 kom EP:n Issues, lagom skruvad indiepop enligt magasinet GAFFA, som samma år följdes upp av låten Stalemate där hon visade upp “en talang för minimalistiskt men meningsfullt låtskriveri” som The Line of Best Fit formulerade det. Våren 2022 släpptes debutalbumet This too shall pass, ett väldigt ärligt och rått porträtt av förhållanden, att växa som människa, att jogga och om den oerhört viktiga självrespekten.

WHOMSOEVER

WHOMSOEVER är en utforskning av olika uttryck inom popgenren. Även om musiken har en mängd olika stilar, finns det en röd tråd genom hela utförandet. Varje spår levereras skräddarsytt för att representera en känsla eller en händelse. Ljudbilden är mestadels elektronisk. Den är energisk, upplyftande och bjuder upp till dans. Du är inbjuden till WHOMSOEVERs värld.

Subscribe to our newsletter
Back to the top