• Saturday 10 December - 2022
  • 20 years old
  • 100
Events

Molnet + Raring

Molnet

I flera år har Albin Marklund suttit i studion och arbetat med uppföljaren till den uppskattade ep:n Sometimes. Slängt och strukit. Gjort om och tänkt nytt. Nu är resultatet klart för att avtäckas. Singeln ”Time” släpptes 29e oktober och mer kommer i vinter.

Raring

Luleå/GBG-baserade garagepop-kvartetten Raring etablerade sig under 2016 med sin självbetitlade EP och 2019 släpptes debutalbumet "Mamma", bandet blev hyllade av kritiker och musikälskare. Under våren 2023 släpper Raring sitt andra album och som vi har längtat! Bandets sångare Rasmus Winblad bjuder på några smakprov från den nya skivan och det vill ni inte missa.

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenloaklen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. 

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Back to the top