• Wednesday 13 September - 2023
  • 20 years old
  • 250
Events

Layers of Creativity: Sip & Paint

LOC-session: Sip & Paint med bildkonstnären Daysury Valencia 💜

Ta med din dejt, kollega, vän eller kom själv och lär känna nya personer under premiären av LOC-session: Sip & Paint på Oceanen. Förvänta dig en mysig miljö där vi målar, vibear och utforskar vår kreativitet tillsammans till nostalgiska tunes. Daysury kommer att vara vår guide under kvällen. Under workshopen finns möjlighet att måla efter ett tema eller varför inte låta fantasin flöda och se vart den leder dig. Inga förkunskaper krävs. I lokalen finns tillgång till bar och restaurang om du vill handla dryck eller mat till ett förmånligt pris.

Detta ingår i workshopen:

🟣Staffli
🟣Canvas (som du får ta med dig efter workshopen)
🟣Akrylfärg & pensel
🟣Snacks

Kostnad:

🟣250 kr för icke medlemmar
🟣200 kr för LOC-medlemmar (som har betalat in årets medlemsavgift.)

Är du medlem? Maila oss till hello@layersofcreativity.se för att få koden som ger dig 50 kr rabatt, för dig +1. Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer och ansök om medlemskap via: /www.layersofcreativity.se/bli-medlem/

Obs! Vi har 30 platser, så vänta inte för länge.

Om Layers of Creativity (LOC):

LOC är en Göteborgsbaserad plattform och ideell förening som lyfter kreatörer som är BIPOC oavsett könsidentiteter samt kvinnor och icke-binära personer via events, workshops, och kreativ databas. Sedan 2019. Läs mer om vår verksamhet och våra kreatörer på www.layersofcreativity.se.

LOC-session är en prestigelös träff där kreatörer och personer som är intresserade av att utforska sin kreativitet möts för att testa på olika konstformer och kreativa uttryck.

Workshopen sker i samarbete med ABF. Grafisk formgivning: Tittilayo Odetunde

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Subscribe to our newsletter
Back to the top