• Thursday 01 September - 2022
  • 18 years old
  • 100
Events

K103 Göteborgs Studentradio: Off the Record med Emilia Pantic, Michaela Åberg & Maddox Street

Oceanen & K103 Göteborgs Studentradio presenterar: Off the Record med Emilia Pantic, Michaela Åberg & Maddox Street.

K103 Göteborgs Studentradio startar hösten med kvällen Off the Record där vi presenterar Emilia Pantic, Michaela Åberg & Maddox Street.

Som radiostation har vi fokus på ny och lokal musik och vill därför bjuda in till en kväll där du får möta några av våra senaste favoritartister. Konserterna blandas med intervjuer där du får veta mer om vår lokala musikscen.

Emilia Pantic

Emilia Pantic skriver samtida poplåtar på svenska med punk- och rockinfluenser. Hon debuterade tidigare i år med singeln "Roadkill" och "Säg det som du menar det" har gått varm på K103s rotation. Låten är skriven och producerad med Åke Olofsson från Den Svenska Björnstammen och Grammisnominerade Kerstin Ljungström.

Michaela Åberg

Michaela Åberg trollbinder lyssnarna med sin långsamma men råa öken-psykrock. Malande gitarrer, sprakande orgelljud och skör sång samsas på hennes debutalbum "This is fine" som släpptes i juni. Till Oceanen tar hon med sig sitt band för maxad upplevelse.

Maddox Street

Det är äntligen dags för ny musik med Maddox Street! Denna gång tänjer de på gränserna musikaliskt och utforskar alla aspekter av vad modern psykedelisk bluesrock kan vara. Inspelat i en live-sättning med producenten Christian Silver. Denna afton kommer du få se Maddox Street i en akustisk och intim tappning, där vissa låtar som vanligtvis inte spelas kommer att få ta plats tillsammans med klassikerna.

Du får dessutom möjligheten att träffa några av våra sändare för att få koll på hur K103 arbetar med sin radio/podproduktion. Kanske vill du pitcha en idé?

Välkommen! Vi hörs!

 

Back to the top