• Friday 17 February - 2023
  • 20 years old
  • 120
Events

Junodef + Boy With Apple

Efter att ha flyttat från Sverige till London 2016 har Junodef gjort sig ett namn på Londons livescen med sitt genreöverskridande sound. Bestående av de tre bästa vännerna, Karin Grönkvist (gitarr och sång), Norea Persson (trummor och electronics) och Tyra Örnberg (bas och sång) skapar Junodef mörka drömlandskap med spöklika stämmor som befinner sig någonstans mellan genrerna domedagspop och art-rock. Med shoegaze och new wave-influenser är musiken mörk, melankolisk och vacker; den perfekta balansen mellan elektroniskt och organiskt, sårbart och utmanande. Junodef har turnerat med Editors (UK) i Europa och supportat band såsom Blonde Redhead, LUH och Goat Girl.

Foto: Aneta Pryszynska

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Subscribe to our newsletter
Back to the top