• Friday 16 July - 2021
  • 20 years old
  • 120
Events

Jazzklubben SONJA presenterar: OKNYTT

Oceanen och Jazzklubben SONJA presenterar: OKNYTT

OKNYTT

Jazzklubben SONJA har denna sommaren den stora lycka att återvända till Oceanens fina konsertlokal på Stigbergstorget. Vi kommer bjuda in till en serie med lite mer finstämda konserter med scenen mitt i rummet och en möjlighet att komma ännu närmare era favoritmusiker.

Den 30:e Juli bjuder vi på den riktiga toppengruppen OKNYTT som spelar modern jazz med inslag av svensk folkmusik och vistradition. Med finurliga texter om allt mellan himmel och jord trollbinder de från första ton. Det är verkligen ett gäng som sprudlar av musikalisk berättande och lekfulla toner som man inte kan göra annat än att älska.
________

LIVE: Oknytt

Sensationer av modern jazz och svensk folkmusik, skogspromenader och storstadslyrik. Kompositioner med brokiga arrangemang och medryckande melodier, med texter om klätterträd och kvinnliga genier Illustrationer av den ensamme i parken med sin gubbkeps och sin pipa, morgonkaffet och politik som ingen vettig begripa. Reflektioner kring vattenspridares dubbelmoral kan komma på tal, likaså naturens kraft och våra samvetskval. Konversationer i kollektiva improvisationer, oknytt och kärlek och andra fasoner.

Rebecka Edlund - sång, text & musik
Sebastian Norén - gitarr
Jakob Ulmestrand - bas
Isidor Abdelkader - slagverk

Back to the top