• Friday 17 June - 2022
  • 20 years old
  • 150
Events

In This Dunya Nights: Venus Anon + boko yout

Oceanen In This Dunya presenterar: Venus Anon + boko yout

In This Dunya Nights är klubbkoncept av skivbolaget In This Dunya (ITD) - med fokus på högkvalitativa och fängslande live- och DJ upplevelser. Dans, god dryck och rytmer i symbios utlovas av denna Göteborgsbaserade musik etikett.

Först ut, i serien klubbkvällar på Oceanen, presenterar In This Dunya stolt Venus Anon och Boko Youth


Venus Anon

Omgiven av persisk kultur, påbörjade Venus Rami sitt musikintresse på västkusten då hon under sina första år blev introducerad till producenter som Timbaland och sångare som Gogoosh. Hon började tidigt skriva dikter och klappramsor som spred sig hos barnen i grannskapet. Underground och queer-scenen i Stockholm, där hon bor idag, kom att prägla hennes musikaliska uttryck starkt. Kontemporär RnB, Hyper Pop, tidig 2000-tals indie och future bass-influencer går att hitta som fragment i all musik som släpps av henne och en tight cirkel vänner, helt independent.

Boko Youth


DJs: Raghd (DJ-set)
Kim Öhman (a.k.a Gimme Signal)

In This Dunya (ITD) är ett skiv- och managementbolag, grundat 2019. I dagsläget ger dem ut musik för artisten Raghd och agerar management för bl.a JAE. ITDs vision är att bygga upp ett starkt nätverk av artister, producenter och andra kreatörer som alla kan husera under samma tak för att självständigt (från de större skivbolagen) ge ut och förvalta högkvalitativ musik.

Back to the top