• Saturday 04 March - 2023
  • 20 years old
  • 160
Events

Good Luck Club: Pablo Matisse + Sweet Teeth 

Pablo Matisse

Från att ha börjat som ett sidoprojekt av medlemmar från The Soundtrack of Our Lives, Division of Laura Lee and Affordable Hybrid kunde Pablo Matisse snabbt stå på helt egna ben som band. Deras positiva och upplyftande hardcore-punk har länge gett dem ett rykte av att vara en omissbar liveupplevelse, som späddes på rejält efter att ha öppnat för Sick of It All och Agnostic Front i fjol. Och sedan senaste singeln This Night Belongs to Us har inte de visat några som helst tecken på att sluta leverera Pablo Matisse är Göteborgs mest bombsäkra flöde av punkhits. 

Sweet Teeth 

Behöver man lovord kring Sweet Teeth för att bli övertygad, då behöver man inte leta länge. “Sveriges bästa röjiga powerpop just nu”, säger GAFFA. “Ett kvalificerat band som har framtiden för sig”, fyller Slavestate i med. KULT lägger till att “Sweet Teeth har levererat ett dånande och medryckande album som förvånar”. Ja, förra årets debutalbum High Anxiety har frälst de flesta i sin väg. Redan från första stund dundrar titelspåret iväg som ett godståg i 300 km/h, tätt följt av den färgstarka euforin från “Love Panic”, allt med en gigantisk dos av livsuppfyllande fuzz. Om man inte såg dem som förband till Hurula eller Millencolin, så finns det knappast ett bättre tillfälle än nu.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.  Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com 

Back to the top