• Saturday 26 September - 2020
  • 20 years old
  • Fri Entre
Events

ExPro Stage – Felix Skalberg och Martin Nick Alexandersson (Dans)

World Dance Company presenterar ExPro Stage. Residensarbete, experimentella processer och färdiga verk för dans, scenkonst och performance. En gästspelsscen i intimt format för Göteborgs dansare och performancekonstnärer. 

Under rådande pandemi kommer Oceanen i den mån det är möjligt att erbjuda intima föreställningar för en sittande publik. Till denna föreställningen erbjuder vi max 50 sittplatsbiljetter. Vi anpassar lokalen efter rådande förutsättningar i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber gäster med sjukdomssymptom att inte närvara.

Martin, Felix och Oceanen - en eventuell ärekränkning av Den gamla goda tiden av CO Evers

Hur framför man en text utan att framföra den? Hur fyller man 30 minuter med så mycket idéer man bara kan och samtidigt inte använder dom alls? Hur säger man någonting utan att säga någonting?  Dom tankarna har Felix Skalberg och Martin Nick Alexandersson plockat upp och arbetat med, dom har valt att kalla den här halvtimmen för ”Martin, Felix och Oceanen, - en eventuell ärekränkning av Den gamla goda tiden av CO Evers. Där får vi möta en kejsare och en kammarherre, konstnärer i affekt, omtagningar, och en och annan enhet. Ett verk fyllt av överraskningar och frågetecken men samtidigt så är det ju ingenting av det här.

Medverkande: Felix Skalberg och Martin Nick Alexandersson

 

Subscribe to our newsletter
Back to the top